Vidicon, dé partner met 25 jaar

ervaring voor uw bedrijfsfilm.

Contact opnemen?

Bel 0418 - 58 70 10 / 06 - 53 10 64 34

of stuur een mail: info@vidicon.nl

Bedrijfspresentatie Brederode Standbouw: een video uit ons actiepakket.


  • Iedere film is uniek, daarom levert Vidicon altijd maatwerk. Voornaamste kostenposten bij een videoproductie zijn het aantal draaidagen, de montageduur, voice-over, taalversies, acteurs en animaties. Inmiddels hebben we al heel wat low-budget presentaties gemaakt: goed doordachte en professioneel gerealiseerde video’s die de boodschap helder overbrengen zonder toeters en bellen. De ervaring en vooral creativiteit die we hiermee opgedaan hebben, gooien we nu in de strijd met onze unieke video-actie.

De Basic video is de meest eenvoudige versie in ons actiepakket: < 2 minuten, full HD, met muziek en tekst in beeld, prijs € 500,-

De Premium video kent een paar extra opties: 2 - 3 minuten, full HD, maatwerk script en stockmuziek, prijs € 950,-

De Pro video is de uitgebreide versie in ons actiepakket: 3-4 minuten, full HD, maatwerk script, commentaartekst NL, prijs € 1.450,-

Onze acties op een rij:Basic Premium Pro
Voorbereiding


voorbespreking ja ja
ja
maatwerk script nvt ja
ja
opstellen teksten nvt
nvt
ja
Opname
max. aantal opname-uren 4 6 8
km/reistijd inbegrepen 100 km 150 km 150 km
Montage
montage beeld / lengte film < 2 min. 2-3 min. 2-4 min.
muziek ja ja ja
rechten stockmuziek nvt nee nee
logo animeren nee nee ja
titels/teksten in beeld ja ja ja
commentaar-tekst NL nvt nvt ja
Oplevering
internetgeschikt bestand ja ja ja
HD bestand ja
ja ja
Prijs excl. BTW
€ 500,-
€ 950,-
€ 1.450,-Ook uw bedrijfs- of productpresentatie op video voor een prima actieprijs vanaf € 500,- ?

Meer informatie


Uitgangspunten video-acties:


Voorbespreking: Het bepalen van het juiste concept voor de video. Hoe moet de bedrijfs-, productfilm of instructie eruit komen te zien, wat zijn uw eigen ideeën hierover, wat is de doelstelling en wat moet de kijker na het bekijken van de film hebben onthouden? Ook bestaande huisstijlelementen spelen een rol.
Script: De besproken onderdelen worden uitgewerkt in een actiescript zodat er een goed beeld ontstaat van het beoogde eindresultaat. Het script wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de opdrachtgever.
Commentaartekst: In overleg met de opdrachtgever en op basis van beschikbare gegevens en/of een interview, wordt de NL-tekst voor de voice-over opgesteld. Andere talen zijn op verzoek uiteraard ook mogelijk.

Opnamen: Omdat de opnameduur flink uit de hand kan lopen als er niet efficiënt gewerkt kan worden, worden de opnamelocaties en -omstandigheden goed gepland. Onze zeer ervaren cameraman wordt waar nodig begeleid door de regisseur. Bij uitgebreide producties wordt dit hechte team eventueel uitgebreid met assistenten, acteurs en/of figuranten. Deze zijn niet inbegrepen bij de actie-pakketten.

Kilometervergoeding / reisduur: Het in het overzicht aangegeven aantal kilometers zit in de prijs van een actie-pakket inbegrepen. Extra kilometers worden apart doorberekend.

Montage: De ruwe beeldmateriaal wordt conform script gemonteerd tot een goedlopend beeldverhaal. De muziek en een eventuele voice-over worden toegevoegd. Aangeleverde foto's en/of eigen videobeelden kunnen uiteraard mee-gemonteerd worden. Het omzetten cq bewerken van aangeleverd materiaal is niet in de actie-pakketten inbegrepen.

Muziek: Bij het actie-pakket Basic kiezen we uit ons eigen assortiment rechtenvrije muziek. Bij de actie-pakketten Premium en Pro kiezen we uit ons assortiment stockmuziek. Mocht de juiste muziek voor de presentatie er echt niet tussen zitten dan kunnen we wereldwijd naar andere stockmuziek zoeken. Voor stockmuziek zijn Buma-Stemra rechten verschuldigd, deze zijn niet inbegrepen in de actie-prijzen.
Animatie en titels: Titels in beeld, al dan niet voorzien van beweging is in alle drie de actie-pakketten inbegrepen. Een motion-animatie van het aangeleverde logo is inbegrepen bij de actie-pakketten Premium en Pro.

Commentaarstem: Voor deze 'low-budget' producties beschikt Vidicon over een eigen stemmenbank (NL) met een aantal zorgvuldig geselecteerde stemmen. Andere commentaarstemmen kunnen in overleg door ons geboekt worden.